Ce este Washi Tape?

Probabil ai mai auzit sau ai mai vazut pe alte bloguri utilizand aceasta banda, dar totusi ce este washi tape? Banda decorativa washi tape se realizeaza din fibre naturale, cum ar fi bambus sau canepa, dar cel mai frecvent din scoarta de copaci (spre exemplu: dud, arbust mitsumata, copac gambi sau din hartie de orez).

Sa aflam mai multe despre washi tape

Deseori, este numita din greseala wasabi tape. Intr-adevar isi are originea in Japonia, dar nu are nimic de a face cu sosul iute pe care il folosim la sushi. Succesul acesteia se datoreaza faptului ca e disponibila intr-o multime de culori si o varietate de modele, care mai de care mai frumoase.

 

 

Si acum, ce poti face cu ea?

Posibilitatile de utilizare sunt nelimitate. Te poti inspira si din ce au mai facut altii, cautand pe internet "washi tape" sau poti sa iti lasi imaginatia libera. Aceste produse pot fi folosite in loc de panglici și fundite pentru ambalaje de cadou, pentru confectionare felicitari cadou sau vederi, ori ca si un fel de organizator (folosit la calendare sau agende). 

Poti decora: lumanari, ghivece de plante, vaze, sticla, tacamuri, farfurii, pahare, chiar si inele de servetele. Poti crea foarte usor seturi de obiecte deosebite. Se mai pot utiliza pentru decorarea caietelor, ramelor foto, pantofilor, oglinzilor, etc. Mai jos gasesti cateva exemple:

 

 

Banda decorativa washi tape cea mai des folosita este fabricata din hartie de orez, asadar se lipeste bine, nu trebuie folosit lipici sau ac de gamalie. Se rupe usor, se poate scrie sau imprima usor pe ea. Se poate indeparta cu usurinta de pe orice fel de suprafata, fara sa lase pete sau urme.

 

 

 

De unde poti sa cumperi washi tape?

Raspunsul: Creativemania.ro. Avem o gama larga de benzi, pe care te asteptam sa le descoperi.

Saptamanal iti vom aduce articole noi. Urmareste-ne in continuare!

 

Pana data viitoare, iti dorim zile pline de creativitate!

 

 

 

 

Art is not what you see, is what you make others see.