Cadouri speciale pentru domnisoare de onoare

Urmeaza sa te casatoresti? Invita-ti domnisoarele de onoare la minunatul eveniment cu un cadou memorabil si simpatic. Noi iti aratam cum sa il realizezi.

Primul pas

In primul rand, trebuie sa iti alegi materialele pe care le vei folosi. Cadoul trebuie sa fie simbolic, dar de ce nu, si practic. Eu am ales sa decorez niste cutiute, in care sa pun cateva idei legate de nunta si rolul domnisoarelor la nunta noastra, pe care apoi le pot folosi drept cutii pentru bijuterii. Util, nu? 

Materialele pe care le-am folosit eu:

- cutie de lemn 

- vopsele acrilice de diferite culori (in acest caz: rosu, crem)

- servetel decorativ

- adeziv pentru decoupage

- lac transparent lucios

- dantela

 

Al doilea pas

In interiorul cutiutelor m-am gandit ca ar fi un gest simpatic sa pun cateva din ideile mele legate de nunta, cateva poze cu ce mi-as dori ca domnisoarele sa poate si ce buchetel de flori vor avea. Am scris pe calculator ce imi doresc eu de la ele si sa le rog sa imi fie domnisoare de onoare. Am printat aceste lucruri si le-am decupat adecvat ca sa le pot pozitiona in interiorul cutiutelor.

 

Sunt sigura ca oricum ai alege sa folosesti aceasta idee, domnisoarele tale de onoare vor fi incantate sa primeasca asa un cadou personal si deosebit. Lasa-ti imaginatia libera.

 

Ultimul pas

Tot ce ramane de facut e sa aranjezi o inalnire cu domnisoarele de onoare, sa le oferi cadoul si sa va bucurati impreuna de minunatul eveniment care v-a urma.

 

Pana data viitoare, iti dorim zile pline de creativitate.

Art is not what you see, is what you make others see.